Home / archiefcentraal / asc62 f1 overtuigend zaalkampioen

asc62 f1 overtuigend zaalkampioen

ASC’62 F1 heeft zaterdag op overtuigende wijze het zaalvoetbalkampioenschap binnengehaald. In een competitie met teams als OZC, Lemelerveld, Nieuwleusen en sv Dalfsen wist ASC’62 alle tien de wedstrijden te winnen. En zo kon de ploeg zich zaterdag al kronen tot zaalkampioen, terwijl er nog een speeldag te gaan is. De laatste wedstrijd tegen OZC was nog even spannend, maar uiteindelijk besliste Eilmerik Tempelman de wedstrijd met een magistrale boogbal. Na afloop werden de bekers uitgereikt, de medailles omgehangen en de taart opgegeten. ASC’62 F1 richt zich nu op de veldcompetitie, waarin het gedurende het voorjaar opnieuw uitkomt in de Hoofdklasse. In het najaar eindigde de ploeg verdienstelijk op een vierde plaats.

(foto: Boven van links naar rechts: Arjan Bosch (trainer/leider), Eilmerik Tempelman, Levi Bootsma, Rens Koersen, Lars Hulleman en Jasper Broekman (leider). Onder van links naar rechts: Thijs Mulder, Tygo Zweers, Benjamin Stokvis en Brent Stevens).

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.