asc62 e6 pakt zaalvoetbaltitel

ASC’62 E6 is afgelopen zaterdag zaalkampioen geworden. Maar wat was het een spannende dag, aangezien drie teams nog kampioen konden worden. De jongens moesten beide wedstrijden zien te winnen en dan zou het doelsaldo de doorslag geven. De eerste wedstrijd werd met ruime cijfers gewonnen namelijk met 6-1 van Lemelerveld E5. De tweede wedstrijd was tegen koploper OZC E8. Dat team stond voor de aftrap nog met twee punten voor op ASC’62 E6.

In de daaropvolgende bloedstollende wedstrijd kwam E6 met 2-0 voor en toen moest OZC komen en doordat de Ommenaren scoorden werd het nog even flink spannend. Maar gelukkig bleef het uiteindelijk 2-1 in het voordeel van ASC E6 en na het luidruchtig aftellen werd het kampioenschap gevierd. Leiders en trainers Wiechert Sterken, Martijn Westera en Mark Weekamp sprongen elkaar in de armen en de spelers waren eveneens door het dolle heen.

Op de foto staan van links naar rechts Thomas Weekamp, Delian Dijk, Perry Netten, Joris Kemperman, Levi Sterken, Thom Kleinlugtenbeld, Lucien van der Gronden, Jari Westera. Knielend zit Tim Liezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.