alinde visscher komt net te kort

Wie wordt Voorleeskampioen in Ommen? Op dinsdag 20 januari werd deze vraag beantwoord. De voorleeskampioenen van 13 scholen uit de gemeente Ommen kwamen naar de bibliotheek in Ommen om te strijden voor twee plaatsen in de regioronde. Van CBS Ichthus te Lemele was Alinde Visscher de schoolkampioene en mocht zij mee doen bij de voorleeswedstrijd in Ommen. Ze las vol overgave voor uit een boek van Paul van Loon. Helaas bleek het niet voldoende. Iris Slotman van de Triangel won.

Voor de winnaars was er een oorkonde, een tas, een bos bloemen en een boekenbon namens de landelijke organisatie. Alle overige deelnemers kregen een tas en een oorkonde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.