Home / archiefcentraal / ahne minuut stilte voor raadsvergadering

ahne minuut stilte voor raadsvergadering

De gemeenteraadsvergadering in Ommen begint donderdagavond met een minuut stilte ter nagedachtenis aan de aanslag in Parijs. “Met afgrijzen en ontsteltenis heb ik de beelden en de berichtgeving over de aanslag bij Charlie Hebdo in Parijs”, reageert burgemeester Marc Jan Ahne van Ommen.

“Deze aanslag op de wakers van de rechtstaat, op de vrijheid van meningsuiting is een aanslag op ons allemaal. Aan het begin van de raadsvergadering vanavond om 21.00 uur in de raadszaal te Ommen zal ik, in het hart van onze gemeentelijke democratie, samen met de raad en hopelijk ook velen van u stil staan bij deze gebeurtenis. In een brief aan de burgemeester en de inwoners van Parijs ga ik samen met mijn collega Peter Snijders mijn medeleven tonen aan de slachtoffers en hun nabestaanden. Ik hoop dat een ieder van u op uw eigen wijze een signaal afgeeft en omziet naar elkaar.”

Lees ook

Inloopspreekuur D66

OMMEN – Op maandag 25 oktober houdt D66 Ommen weer een inloopspreekuur in de Carrousel, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.