zwolle bekert eenvoudig verder

PEC Zwolle heeft zich dinsdagavond eenvoudig geplaatst voor de kwartfinale van de KNVB Beker. De ploeg van Ron Jans won in een uiterst saai duel met 0-1 in en van Venlo. Necid tekende in de twaalfde minuut voor de enige treffer van het duel.

Zwolle was vanaf de eerste minuut van de wedstrijd de baas. De bezoekers tikten de bal simpel rond en wachtten hun kansen af. In de twaalfde minuut werd een mooie aanval op poten gezet, die uitmondde in een lage voorzet. Tomás Necid werkte die voorzet in de touwen.

De ploeg van Ron Jans bleef na de wedstrijd het duel domineren, maar echt grote kansen werden er niet gecreërd.

Na rust bloedde de wedstrijd volledig dood. Zwolle leek genoegen te nemen met de kleine overwinning, VVV Venlo had de macht niet om het de bezoekers echt lastig te maken. De bezoekers gingen vrolijk meedoen met het ietwat slordige spel van thuisploeg. Balbezit werd eenvoudig afgestaan, passes kwamen weinig aan.

Het leek erop dat Zwolle in de tweede helft al bij de wedstrijd van komende zaterdagavond is: het uitduel tegen Cambuur Leeuwarden. Met krachten hebben de mannen van Ron Jans niet hoeven smijten dinsdagavond, dus echte sporen zal het doordeweekse potje vast niet nalaten.

Enige smetje op de toch al ietwat teleurstellende avond, was het uitvallen van Ryan Thomas. Die moest na een duel met een VVV-speler voortijdig het veld verlaten. Hoe erg zijn blessure is, is niet bekend. Mogelijk nam Zwolle wat dat betreft gewoon het zekere voor het onzekere.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.