vrouwen asc62 hard onderuit in hoogeveen

De dames van ASC’62 uit Dalfsen zijn zaterdag hard onderuit gegaan. In Hoogeveen werd met 5-2 verloren van HZVV. De dames stuurden ons een verslag.

‘De eerste 20 minuten waren voor de Dalfsenaren en op basis van het veldoverwicht en de kansen had het in de 1e helft ook 0-4 voor ASC’62 kunnen zijn. Via het bekende korte combinatiespel kregen de spitsen van ASC’62 enkele goede kansen en dit leidde dan ook tot de 0-1 door een schitterende treffer van Ingrid Lans. HZVV liet het er echter niet bij zitten en scoorde niet veel later de 1-1. De ploeg uit Dalfsen had duidelijk moeite met de snelle omschakeling door de speelsters van HZVV. Dit kon nog worden rechtgezet door Alie Tempelman die de 1-2 scoorde. Maar ook nu zette HZVV weer aan en lag de 2-2 er in voordat de rust aanbrak.

In de 2e helft een feller HZVV dat samen met de tegenstander er een aantrekkelijke wedstrijd van probeerde te maken, al was het helaas niet het mooie voetbal van beide ploegen dat de aandacht trok. Eén van de doelpunten van HZVV werd gescoord uit een bal die de achterlijn al had gepasseerd waar hij een doeltrap aan ASC’62 had moeten geven. De scheidsrechter zag het niet. Dit was de 3-2 voor de thuisploeg en achteraf de ommekeer in de wedstrijd. Iedereen maakt fouten maar het werd alleen nog maar erger toen hij tot twee keer toe het vlagsignaal van de grensrechter negeerde en de thuisploeg gelegenheid gaf om te scoren. Ook de tegenstander gaf dit aan, maar werd door de scheidsrechter hooghartig terzijde geschoven. Erg jammer want de wedstrijd zelf kende een zeer sportief verloop met geen enkel commentaar vanaf de kant en in het veld op deze dwalingen. De speelsters van HZVV verdienen een compliment voor de wijze waarop zij deze wedstrijd hebben laten kantelen door op de juiste momenten te scoren waar ASC’62 nog een aantal malen de lat trof.

De ploeg uit Dalfsen kan desondanks terug zien op een goede wedstrijd. Volgende week speelt ASC’62 thuis om 14.30 uur tegen het op de 2 plaats staande ONS BOSO Sneek.’

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.