Home / archiefcentraal / von martels voorrecht om hier wethouder te zijn

von martels voorrecht om hier wethouder te zijn

De periode tussen kerst en oud en nieuw is bij uitstek het moment voor reflectie en bezinning. Bijna als vanzelf glijden mijn gedachten dan ook af naar alle gebeurtenissen van het afgelopen jaar. En dat zijn er nogal wat geweest. Maar laat ik mij dan wel beperken tot de onderwerpen die gerelateerd zijn aan het openbare bestuur van de gemeente Dalfsen.

In 2014 is onder ongekende tijdsdruk gewerkt aan de voorbereidingen voor de nieuwe taken rondom de zorg die aanstaande zijn. Maar wat is het mooi om te kunnen constateren dat steeds meer mensen overtuigd raken van het feit dat de transities een succes kunnen gaan worden. Iets waar ik ook zeer positief over gestemd ben is het behoud van de bestuurscultuur in onze gemeente.

Net als in het verleden, neemt ook de nieuwe gemeenteraad weer een constructieve houding aan. Natuurlijk is er debat maar de sfeer blijft goed. Naar mijn mening vormt dit de basis voor goede besluitvorming. In Dalfsen wordt geen politiek bedreven op basis van polarisatie. Binnen het college zijn de verhoudingen ook uitermate goed. Mede door dit soort omstandigheden is het dan ook een voorrecht om hier wethouder te mogen zijn.

Nieuwsgierig maar met vertrouwen kijk ik uit naar het nieuwe jaar. Als het gaat om de zorg gaan wij van beleid naar uitvoering. Nu pas zal gaan blijken waar wij als lokale samenleving toe in staat zijn.

Wij willen graag uitstralen dat wij in een vitale en dynamische gemeente wonen. De komende jaren worden wij volop in de gelegenheid gesteld om dat te bewijzen! Graag wil ik u een gezond en voorspoedig 2015 toewensen!

Maurits von Martels

Wethouder gemeente Dalfsen

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.