veel geknal weinig overlastmeldingen

Koploper is Dedemsvaart, met 37 meldingen (dinsdag 19), gevolgd door Ommen met 30 meldingen (dinsdag 12). In Dalfsen zijn nu achttien overlastmeldingen gedaan, gisteren waren dat er acht. Nieuwleusen telt twaalf klachten, gisteren waren dat er negen.

Ook in Lemelerveld (6 meldingen), Balkbrug (5), Giethmen en Lemele (beide twee meldingen) is een aantal klachten ingediend. In heel Nederland zijn op dit moment al 55.309 meldingen gedaan van vuurwerkoverlast.

Sinds dit jaar mag er op 31 december pas vanaf 18.00 uur vuurwerk afgestoken worden, terwijl dit voorheen altijd al ’s ochtends mocht. Op 1 januari om 2.00 uur moet het helemaal weer helemaal afgelopen zijn met het geknal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.