van elderen lanceert uwpersoneelszakennl

Van Elderen accountants en belastingadviseurs heeft uwpersoneelszaken.nl gelanceerd. Een tool voor salaris- en personeelsadministratie en deskundig personeelsadvies. Vanuit de markt kreeg Van Elderen het signaal dat er behoefte is aan een laagdrempelige oplossing voor werkgeverszaken, zoals de personeelsadministratie. Ondernemers willen – op een efficiënte manier – graag zelf de touwtjes in handen houden. Met uwpersoneelszaken.nl springt de personeelsadviseur onder meer in op deze vraag.

De online advies- en administratiedienst sluit aan bij de praktijk en levert ondernemers in het mkb direct rendement op. Daarnaast houden ondernemers de regie in handen en hebben ze – omdat het een online product is – overal, continu inzicht in hun administratie. “Zo kun je onder meer eenvoudig mutaties online doorgegeven en personeelsdossiers inzien.” De tool is ook voor medewerkers interessant. “Er is een digitaal platform waar medewerkers zelf gegevens kunnen registreren, inzien en wijzigen. Iedereen heeft er profijt van”, vertelt Michiel Koopman, personeelsadviseur bij Van Elderen.

Personeelsadvies

Opvallend is de combinatie met personeelsadvies. “Gebruikers kunnen zonder extra kosten personeelsadvies vragen via onze telefonische helpdesk. Van vragen over ouderschapsverlof en ontslagprocedures tot sociaal verzekeringsrecht. Op de vragen volgt een antwoord waarmee de ondernemer aan de slag kan. Als er meer onderzoek nodig is, wordt dat teruggekoppeld en duidelijk afgestemd.”

Abonnement

Om de kosten inzichtelijk te houden heeft uwpersoneelszaken.nl abonnementsvormen. Gebruikers betalen een vast bedrag per maand voor het product. Het tarief is onder meer gebaseerd op het aantal medewerkers.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.