uurwerkreparatie atelier obelisk sluit deuren

Na twintig jaar actief te zijn geweest in Ommen, sluit Ron Lukas eind december de deuren van Atelier Obelisk. De sluiting is een direct gevolg van privé omstandigheden. Ruim een jaar geleden kregen Ron en zijn vrouw Janneke te horen dat twee van hun kleinkinderen een ernstige spierziekte hebben. Daarom heeft Ron besloten zijn atelier te sluiten om zo meer tijd vrij te maken voor de intensieve zorg aan de kleinkinderen.

“Alle opdrachten die voor 31 december 2014 aangenomen zijn, worden uiteraard uitgevoerd”, vertelt Ron. “Ik zal nog ongeveer drie maanden op de achtergrond bezig zijn om alle opdrachten af te ronden. Ik wil alle klanten die de afgelopen jaren mijn atelier bezochten bedanken voor het vertrouwen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.