tweede trekking eindejaarsactie stadspas

Ook deze week zijn er weer prijzen verloot onder de stadspasgebruikers. Uit alle transacties die met de Stadspas gedaan worden, worden tot het eind van het jaar wekelijks de weekwinnaars van de eindejaarsactie getrokken. De weekprijs deze week was een waardebon van 75 euro en een knutselpakket van Creabest. Deze prijs ging naar mevrouw Niens.

Creabest is een hobbywinkel met verf, tekenmaterialen, stempels, fimoklei, papierhobbies en kinderknutselmaterialen. De winkel is afgelopen jaar verhuisd naar de Bermerstraat. Populaire artikelen uit hun assortiment zijn op dit moment de kleurboeken voor volwassenen, foamklei en playmais voor kinderen en de kerstartikelen bij het kaarten maken. Verf en tekenmaterialen zijn en blijven altijd populair. Natuurlijk lopen ook de materialen voor het maken van surprises momenteel erg hard.

De winnaars van de trekking van 28 november:

Weekprijs – Cadeaubon en pakket Creabest: mevr. Niens

10.000 stadspaspunten (t.w.v. € 100,-): mevr. Klein-Koerkamp

5.000 stadspaspunten (t.w.v. € 50,-): mevr. Natter-Hogenaar

2.500 stadpaspunten (t.w.v. € 25,-): mevr. Kuipers, mevr. Hesselink, mevr. De Lange

Een feestelijke taart: mevr. Brinkhuis, dhr. Reedijk, mevr. Haverkort, mevr. Schutten, mevr. Rolvink, dhr. Siero, mevr. Lubberink, dhr. Ekkelkamp, dhr. Keizer, mevr. Olijve.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.