Home / archiefcentraal / titel best camping 2015 voor beerze bulten

titel best camping 2015 voor beerze bulten

Beerze Bulten heeft voor 2015 wederom de titel “Best Camping” behaald met een maximale score van 5 sterren. Dit is 5 december jl. bekend gemaakt in de nieuwe classificatie van de ANWB en de ADAC.

Winnaars van de ANWB BestCamping 2015 zijn kampeerparadijzen uit het topsegment met veel voorzieningen. Best Camping is een initiatief van de ANWB en het Duitse ADAC. De campings krijgen de kwalificatie voor één jaar. Deze is gebaseerd op de jaarlijkse campinginspecties door de ANWB en ADAC.

Net als voorgaande jaren behoort Beerze Bulten hierdoor bij de top van Europese campings. De titel Best camping 2015 sluit aan bij de nominatie ‘Camping van het jaar 2015’. Beerze Bulten dingt samen met 3 Europese campings mee om deze titel in de categorie ‘Mooiste camping voor gezinnen met jonge kinderen’. De winnaar wordt 14 januari 2015 bekend gemaakt tijdens het ANWB Camping Gala.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.