Home / archiefcentraal / tientallen meldingen vuurwerkoverlast in regio

tientallen meldingen vuurwerkoverlast in regio

In het Vechtdal zijn al tientallen gevallen van vuurwerkoverlast gemeld. Koploper is Dedemsvaart, met 19 meldingen. Ook in Ommen (12) en Nieuwleusen (9) wordt al flink geknald. In Dalfsen zijn op dit moment acht meldingen, in Lemele en Balkbrug beide één. In heel Nederland zijn op dit moment al 31.688 meldingen gedaan van vuurwerkoverlast.

De komende dagen zal het aantal overlastmeldingen vermoedelijk nog flink stijgen. Op 31 januari mag er pas vanaf 18.00 uur vuurwerk afgestoken worden, terwijl dit voorheen altijd al ’s ochtends mocht. Op 1 januari om 2.00 uur moet het helemaal afgelopen zijn met het geknal.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.