tientallen meldingen vuurwerkoverlast in regio

In het Vechtdal zijn al tientallen gevallen van vuurwerkoverlast gemeld. Koploper is Dedemsvaart, met 19 meldingen. Ook in Ommen (12) en Nieuwleusen (9) wordt al flink geknald. In Dalfsen zijn op dit moment acht meldingen, in Lemele en Balkbrug beide één. In heel Nederland zijn op dit moment al 31.688 meldingen gedaan van vuurwerkoverlast.

De komende dagen zal het aantal overlastmeldingen vermoedelijk nog flink stijgen. Op 31 januari mag er pas vanaf 18.00 uur vuurwerk afgestoken worden, terwijl dit voorheen altijd al ’s ochtends mocht. Op 1 januari om 2.00 uur moet het helemaal afgelopen zijn met het geknal.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.