Home / archiefcentraal / ter wielen beste keeper van eredivisie in 2014

ter wielen beste keeper van eredivisie in 2014

Ommenaar Leon ter Wielen was over het hele jaar 2014 de beste keeper van de Eredivisie. Tenminste, qua statistieken. De huidige doelman van Achilles 29 was namelijk de enige Eredivisiekeeper die alle ballen pakte. Dat blijkt uit statistieken van Opta, een toonaangevend bedrijf op het gebied van live sportdata.

Ter Wielen kwam begin 2014 uit voor PEC Zwolle. Hij keepte een halve wedstrijd, waarin hij vier keer redding bracht. Dat was op 30 maart tegen ADO Den Haag (1-1). Ter Wielen verving in de rust doelman Kevin Begois. Op dat moment stond het al 1-1.

Lees ook

USV ontvangt Vilsteren voor de beker

NIEUWLEUSEN – Na een aantal oefenwedstrijden staat zondag voor USV de eerste officiële wedstrijd van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.