sinterklaas kampeert in vilsteren

Sinterklaas en zijn Pieten zijn vorige week neergestreken in het landelijk/rustiek gelegen Vilsteren. Ze hebben voor het ‘grote feest’ van 5 december een kampeerplaats ingericht in het weiland van de familie Bloo. De Sint bespaart zo veel reistijd om de kinderen uit de gemeente Dalfsen en Ommen te bezoeken.

De leerlingen van de Sint-Willibrordusschool uit Vilsteren hielden de camping vorige week nauwlettend in de gaten via een telescoop/verrekijkers. Elke dag hingen er weer andere attributen aan de waslijn. Inmiddels hebben de leerlingen een heerlijke traktatie ontvangen van de Sint. Op 5 december hopen de kinderen van de school Sint en zijn Pieten aan te treffen op de camping. Nu maar hopen dat ze er dan ook zijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.