scd83 wint bij zwolsche boys 1 4

SCD’83 heeft dankzij een uitstekende tweede helft de wedstrijd op het Jo van Marle sportpark in Zwolle tegen Zwolsche Boys winnend afgesloten met 1 – 4. Jammer was dat bij het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Avci de wedstrijd eindigde in een opstootje met gevolg rode kaarten voor Björn Vosselman Zwolsche Boys en de grensrechter van SCD’83.

In een matige eerste helft waarin veel slordige momenten kwam de thuisploeg met in de basis oud SCD-er Sven van der Hulst door en treffer van Yavuz Ozdimir in de 38e minuut op voorsprong. In de tweede helft stelde SCD’83 met een geheel andere instelling snel de zaken op orde een actie van Nick Dekker in de 50e minuut leek op niets uit te lopen Erik Wencker kreeg toch nog een voet tegen de bal en tekende voor 1 – 1.

Binnen de minuut had SCD’83 de achterstand omgebogen naar 1 – 2 Nick Dekker worstelde zich op achterlijn vrij vond Mark van der Graaf die eenvoudig binnen tikte. Zwolsche Boys kreeg goede kansen maar doelman Withaar liet zich niet meer verrassen. Het was SCD’83 dat zich beloonde voor het goede spel in de tweede helft. In de 83e minuut vergrote het de stand naar 1 – 3 met Frank Redder aan de basis was het Nick Dekker die afrondde. Damon Nouri ingevallen voor Erik Wencker gaf in de 90e minuut keurig af op Stan Dekker die doelman Teko Malanda voor de vierde keer passeerde 1 – 4. Na de wedstrijd extra schrijfwerk voor enkele heren die de spanning op een verkeerde manier op elkaar afreageerden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.