Home / archiefcentraal / samen gedenken op begraafplaatsen

samen gedenken op begraafplaatsen

De jaarlijkse gedenkavonden, zo vlak voor Kerst en Oud en Nieuw, worden door steeds meer nabestaanden bezocht. Dit jaar worden ze gehouden op maandag 22 december op de begraafplaats Laarmanshoek in Ommen en op maandag 29 december op de begraafplaats Welsum in Dalfsen. Beide avonden beginnen om 19.00 uur. Deelnemers gaan luisteren naar ingezonden gedichten en muziekstukken en natuurlijk zullen de Midwinterhoorn en Doedelzakspelers niet ontbreken. Na afloop worden de vele aangestoken kaarsen naar de graven gebracht, wat altijd een heel indrukwekkend gebeuren is.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.