Home / archiefcentraal / riet wint waardecheque van vliet mode

riet wint waardecheque van vliet mode

Twee en halve maand geleden is er tijdens de Herfst Modeshow op het plein en goodiebag uitgedeeld.

In deze tas zat ook een waardecheque van Van Vliet mode ter waarde van 10 euro, die iedereen twee maanden lang kon inleveren als korting op de aangekochte kleding. Onder deze ingeleverde bonnen is nu een prijswinnaar getrokken. Mevrouw Riet Haandrikman is de gelukkige winnaar en zij mocht een waardecheque van 100 euro in ontvangst nemen.

Van Vlietmode is een winkel die zich richt op de modebewuste vrouw in de stijlgroepen trendy, vrouwelijk, verzorgt en comfort. De winkel heeft ruim twaalf labels in de maten 36 tot en met 48 en is er niet allen voor de oudere dames. Karin, Roely, Bernadette en Carla helpen je graag bij het vinden van de juiste outfit in de winkel aan de Brugstraat 33 in Ommen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.