Home / archiefcentraal / restaurant witte villa in historische sfeer

restaurant witte villa in historische sfeer

Het college heeft gekozen voor Hendrik Waanders als horeca-exploitant van de Witte Villa. Hendrik Waanders komt uit een horecafamilie uit Staphorst en woont in Dalfsen. Zakelijk partner van Hendrik Waanders, Hecom Projecten uit Dalfsen, zal in opdracht van de gemeente en in overleg met de Ontwikkel Combinatie Waterfront (OCW) (een deel van) de locaties gaan herontwikkelen. In de Witte Villa komt een restaurant dat past in de historische sfeer van de voormalige ‘directeurswoning’.

Het college meent met deze keuze voor een kwalitatieve aanvulling te zorgen op het bestaande horeca-aanbod in Dalfsen, die past bij de uitstraling van het Waterfront. Met de gekozen partijen krijgt het plan ervaren ondernemers met een verankering in de Dalfser gemeenschap.

De komende periode worden de plannen en afspraken met de exploitanten nader uitgewerkt. In het eerste kwartaal van 2015 worden de definitieve plannen aan de gemeenteraad voorgelegd.

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.