Home / archiefcentraal / rabobank kersttoernooi schot in de roos

rabobank kersttoernooi schot in de roos

Gestart werd met de F-teams op maandagmorgen, gevolgd door de D-junioren in de middag. Dinsdag was het eerst de beurt aan de E-teams en later op de dag speelden de C-junioren. Met klinkende namen als Bayern München, Manchester United en AS Roma werd er fanatiek maar vooral sportief gestreden. De publieke belangstelling was heel behoorlijk en het wedstrijdsecretariaat zorgde voor een uitgekiende planning.

De finales verliepen verrassend spannend en niet zelden moesten penalty’s uitsluitsel geven. Hieronder de kampioenen per categorie: F-pupillen: AZ, E-pupillen: Newcastle United, D-pupillen: Trapzon Spor en de C-junioren: Inter Milan. Alle winnaars kregen een taart als beloning die meestal ter plekke werd opgegeten.

Lees ook

Hervatting voetbalcompetities

DALFSEN/OMMEN – Als het aan de KNVB ligt worden de amateurvoetbalcompetities – in het meest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.