Home / archiefcentraal / piet opent plein kinderopvang ommerkanaal

piet opent plein kinderopvang ommerkanaal

Niemand minder dan Piet opent op nota bene zijn drukste dag van het jaar, vrijdag 5 december, het nieuw ingerichte plein van kinderopvang Ommerkanaal. Een grote wens van de kinderopvang is hiermee in vervulling gegaan. De kinderen kunnen nu lekker buitenspelen in een natuurlijke omgeving met zand, plantjes, struiken en ons konijn.

Op het plein zijn plantenbakken geplaatst waar de kinderen volgend jaar aardbeien, sla en bloemen kunnen oogsten. Veel werk is de laatste tijd verzet om alles op tijd klaar te krijgen, zodat Piet voordat hij weer naar Spanje vertrekt het plein nog kan openen. Van 11.00 tot 14.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te nemen in het speelparadijs aan het Ommerkanaal. Groot en klein kan dan grabbelen, schminken en smikkelen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.