Home / archiefcentraal / oud en nieuwkaarten dalfsen in de verkoop

oud en nieuwkaarten dalfsen in de verkoop

Net als vorig jaar is er ook dit jaar weer een Oud- en Nieuwfeest in de verwarmde hal aan de Single 2 in Dalfsen. “Gezien de positieve reacties van editie 2014, hebben we er ook dit jaar het volle vertrouwen in dat het weer een grandioos feest wordt”, laat Jan Willem van Leussen namens de organisatie weten.

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Je kunt kaarten à 10 euro kopen bij Het Oude Station en de Primera in Dalfsen. Het feest is voor iedereen vanaf 18 jaar. DJ Erik Docter en DJ Buffel zorgen voor de muziek. Het feest begint om 1.00 uur.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.