ook sint beweegt 30 minuten per dag ankum

Sint en zijn pieten hebben gehoord dat Dalfsen een fietsvriendelijk dorp met hele mooie fietspaden is. Sinterklaas wilde dit ook wel eens beleven en besloot voor zijn bezoek aan c.b.s. Sjaloom op de fiets te gaan. Het Boskamp kreeg hier lucht van en bood Sinterklaas spontaan een fietstaxi aan.

Gelukkig maar want met deze kou zat Sinterklaas lekker warm in de fietstaxi terwijl een van zijn pieten ging fietsen. Het was een zware klim voor Piet om uit de tunnel bij de school te komen. Met kinderliedjes en een beetje hulp van de andere Piet, lukte het toch en kon het gezelschap hartelijk worden binnengehaald. Sinterklaas en zijn pieten namen vervolgens alle tijd om de kinderen in hun klassen te bezoeken. Traditiegetrouw was er in de pauze de polonaise.

‘Het motto van tegenwoordig’, aldus Sint: ’is elke dag 30 minuten bewegen voor de kinderen, maar ook voor de pieten en Sint’. Na het bezoek aan de Sjaloom zijn Sint en zijn pieten met de fietstaxi nog op diverse mooie plekken in Dalfsen gesignaleerd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.