Home / archiefcentraal / ommenaar sadiah keta vermist

ommenaar sadiah keta vermist

Hij gebruikt medicijnen en het is niet bekend of hij daarvan nog voldoende op voorraad heeft.

Sadiah, afkomstig uit Guinee (Afrika), is al op 16-jarige leeftijd als AMA (Alleenstaande Minderjarige Asielzoeker) naar Nederland gekomen en heeft dus ook al een hele geschiedenis achter de rug. Hij kwam hier als moslim en bekeerde zich daarna tot het christendom. Hij heeft al jaren een officiële status en woont al lange tijd aan de Havik. Hij wandelt vaak naar het centrum van Ommen. Veel Ommenaren zullen hem dus kennen. Niemand weet waar Sadiah op dit moment verblijft.

Ook de leden van de evangelische gemeente in Ommen, waar hij lid van is, leden van de Alpha groeigroep en andere bekenden van hem maken zich zorgen. Zijn mobiele telefoon wordt niet opgenomen. Zijn brievenbus loopt vol. De politie heeft zijn woning doorzocht, heeft instanties benaderd en bekijkt zijn digitale gedrag. De uitkering van Sadiah is stopgezet, in de hoop dat hij contact opneemt met instanties.

Verder kan de politie op dit moment niets doen, tenzij er aanwijzingen komen. Vechtdal Leeft TV heeft een filmpje gemaakt met bezorgde buurtbewoners, in de hoop een teken van leven te krijgen. Buren van Sadiah doen ook hier een indringende oproep: “Sadiah, als je dit misschien leest: We missen je! Neem alsjeblieft contact op. Als er problemen zijn, kunnen we je helpen om een oplossing te vinden. En we bidden voor je.”

Ook de lezers van deze krant wil de buurt oproepen om zo mogelijk in actie te komen. Waar is Sadiah? Wie heeft belangrijke informatie over hem? Wie kent vrienden van Sadiah, eventueel uit Zwolle, Coevorden of Groningen? Iedere tip is welkom. Heeft u informatie, dan heel graag bellen naar de politie: 0900 8844.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.