Home / archiefcentraal / nieuwjaarsduik nieuwleusen voor goed doel

nieuwjaarsduik nieuwleusen voor goed doel

Deze zomer vertrekt er een enthousiaste groep jongeren naar het Medgidia-project van ORA en Dick en Gerrie van Lenthe in Roemenië om daar dagkamperen te organiseren voor kansarme kinderen aldaar. Zie het als een soort vakantie-Bijbel week. Om deze reis te bekostigen organiseert de groep met nieuwjaarsdag weer een heuse (UNOX) nieuwjaarsduik. Iedereen mag mee doen en het is de bedoeling dat deelnemers zich laten sponsoren voor minimaal 15 euro. Kijkers kunnen natuurlijk ook een deelnemer sponsoren. Inschrijven start om 13.30 uur, om 14.00 uur geven de reizende jongeren een professionele warming-up en om 14.30 uur start de duik.

Er kunnen maximaal 75 deelnemers mee doen, dus wees op tijd. De koek en sopie staat klaar. Het vindt plaats op de hoek Bosmansweg/Vechtland in Nieuwleusen.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.