nieuwjaarsconcert in willibrorduskerk

Kamerkoor Collegium Musicum Salland verzorgt op zondag 4 januari samen met Henk Ophoff het traditionele nieuwjaarsconcert in Vilsteren. Het concert vindt om 15.30 uur plaats in de Willibrorduskerk.

Collegium Musicum Salland heeft een speciale band met Vilsteren. Voor de vijfde keer op rij verzorgen zij het nieuwjaarsconcert in de sfeervolle Willibrorduskerk. Het programma bestaat uit een selectie van de mooiste koorwerken uit de Duitse Romantiek. Vrolijkheid, uitbundigheid en uiterst serene en verstilde momenten zullen voorbijkomen.

Het concert zal worden afgewisseld met een intermezzo van hoorn en fluit. Het concert heeft de titel: ‘Lieder von Liebe und Tod’ en begint met enkele ingetogen liederen van o.a. Mendelssohn en Rheinberger Vervolgens enkele liederen van Wolf. In het laatste gedeelte zijn de vrolijke zigeunerliederen van Brahms te horen. Aan het concert werken Mirjam Altena (fluit) en Jenneke de Jonge (hoorn) mee.

Het volledige programma is na te lezen op www.kamerkoorsalland.nl Toegangskaarten voor dit concert kosten in de voorverkoop € 10,- en zijn te reserveren via www.kamerkoorsalland.nl. Aan de kerk kosten de kaarten € 12,50. Voor jongeren tot en met 18 jaar is de toegang gratis. Het bijwonen van het concert is prima te combineren met een wandeling op het landgoed. Routekaarten à €1,- zijn verkrijgbaar bij de ingang van het landgoedcentrum, voormalige boerderij Erve Borrink, gelegen naast de parkeerplaats van de kerk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.