mevrouw welleweerd wint diner bij resto oco

Mevrouw Welleweerd heeft met de eindejaarsactie van de Stadspas Ommen een diner gewonnen bij Resto OCO. Voor de vierde week op rij werden er weer prijzen verloot onder de stadspasgebruikers. Uit alle transacties die met de Stadspas gedaan worden, worden tot het eind van het jaar wekelijks de weekwinnaars van de eindejaarsactie getrokken.

De weekprijs was deze week een etentje voor het hele gezin (twee volwassenen, twee kinderen) bij Resto OCO. Bij Resto OCO bent u van harte welkom voor een lekkere kop koffie, cappucino, chocolademelk of thee met heerlijke huisgemaakte appeltaart of hazelino’s. U kunt er ook terecht voor een lekkere lunch of maaltijd. Elke dag zijn er twee gezonde dagmenu’s of kies een gerecht van de kaart. En ook dit jaar kan Resto OCO voor u de feestdagen verzorgen met hapjes, salades en een kerst en oudejaarsbuffet.

De winnaars van de trekking van 12 december: Weekprijs – diner bij Resto OCO: mevr. Welleweerd,

10.000 stadspaspunten (t.w.v. € 100,-): mevr. Janse,

5.000 stadspaspunten (t.w.v. € 50,-): mevr. Pool,

2.500 stadpaspunten (t.w.v. € 25,-): mevr. Veenstra-Boogaard; mevr. De Graaf; mevr. Ter Avest,

Een feestelijke taart: mevr. Boerkamp-Jansen; mevr. Vissers; dhr. Weelink; mevr. Kron; dhr. Ooink; mevr. Corte; mevr. Bloo-Hoekman; mevr. Koggel-Scholten; mevr. Van Beesten; mevr. Van Der Veen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.