Home / archiefcentraal / marco hovius en band in cafe de herberg

marco hovius en band in cafe de herberg

Marco Hovius treedt op vrijdag 19 januari vanaf 21.00 uur op Café de Herberg in Ommen. Marco Hovius is de oprichter van 16 Down, bekend van onder andere de hit Subtle Movements. Hij is op dit moment weer druk aan het opnemen voor hun vierde album. Ook was Marco één van de bandleden van The Prodigal Sons en tegenwoordig treedt hij regelmatig op met diverse gerenommeerde muzikanten. Bij De Herberg geeft hij een ode aan Jimi Hendrix, met z’n muzikale maten, Bauke Bakker, Serge Bredewold en invaller op bas Kobus Groen.

De entree is gratis.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.