Home / archiefcentraal / lemelerveldse atb dhuzes voor goede doelen

lemelerveldse atb dhuzes voor goede doelen

Team Sukerbiet en Cycling Lemelerveld verzorgen op zondag 14 december voor de tweede keer de Lemelerveldse ATB d’HuZes. Op één dag kan de ATB route op de Lemelerberg tot wel zes keer worden afgelegd. Elke ronde heeft een lengte van 13 kilometer en 182 hoogtemeters. Een mooie uitdaging, ook al worden er geen zes rondes gefietst.

Deelnemers kunnen starten tussen 8.30 en 11.00 uur aan de Oude Dijk 1a in Dalmsholte. Elke deelnemer ontvangt een stuurbordje waarop het aantal afgelegde rondjes vermeld wordt. De kosten voor deelname bedragen 10 euro, kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis deelnemen. Aan het eind van elke ronde is een verzorgingspost aanwezig om weer op krachten te komen.

Deze Lemelerveldse ATB d´HuZes is een van de sportieve activiteiten die dit jaar door Team Sukerbiet wordt georganiseerd om geld in te zamelen voor goede doelen. Dit jaar gaan de opbrengsten van Team Sukerbiet voor 50 procent naar het KWF kankerbestrijding, 25 procent ten bate van lokale projecten voor ouderen en 25 procent voor lokale projecten voor de minima. Doe mee met deze sportieve uitdaging en help Team Sukerbiet deze goede doelen te steunen. Kijk voor meer informatie op www.teamsukerbiet.nl.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.