Home / archiefcentraal / lemelerveld verrast koploper

lemelerveld verrast koploper

Lemelerveld heeft zondag voor een stunt gezorgd in de tweede klasse J. Tegen koploper Tubantia werd er een 1-0 zege behaald. Het betekende de eerste nederlaag voor Tubantia.

”Dit zijn bonuspunten voor ons”, waren de woorden van Lemelerveld-trainer Edwin Duim na afloop. In de eerste helft liet Tubantia goed spel zien. De koploper had enkele goede mogelijkheden maar kwam niet tot scoren in Lemelerveld. ”Voor ons was het de eerste helft tegenhouden. Tubantia is een goede ploeg en vooral in de eerste twintig minuten hadden ze kansen. Gelukkig redde onze doelman op enkele belangrijke momenten”, analyseert Duim.

In de tweede helft klopt Tubantia wederom op de deur, maar dit levert ook meer en meer ruimte op voor Lemelerveld. Van die ruimte profiteert Lemelerveld een tiental minuten voor het eindsignaal. Na eerste een kans om zeep geholpen te hebben, wordt de bal slecht weggewerkt door de bezoekers. Vanaf randje zestien komt de bal bij Jordy Lugtenberg die de bal vervolgens in de hoek schiet.

In de slotfase houdt Lemelerveld stand. Door enkele wissels door te voeren probeert Duim wat tijd te winnen. De ploeg trekt in het restant de zege over de streep. Voor Lemelerveld zijn de punten enorm welkom. Sinds 26 oktober werd er maar tweemaal gewonnen en tussendoor werd er alleen een puntje gehaald tegen SDC’12.

Op 25 januari hervat Lemelerveld de tweede seizoenshelft. Het team van Duim gaat dan op bezoek bij Fc Suryoye.

Stand 2J

1: Tubantia 12- 29

2: Voorwaarts Twello 13- 25

3: WSV – 11-22

4: STEVO 12-21

5:Helios 11-19

6: Schalkhaar 13-19

7: Achilles’12 13-18

8: KOSC 13-14

9: Suryoye 13 –

10: Wijhe’92 13-13

11: SDC’12 13 – 12

12: Lemelerveld 13-12

13: Overwetering 13 – 11

14: PH Almelo 13 – 11

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.