Home / archiefcentraal / kph houdt open huis met indoor kerstmarkt

kph houdt open huis met indoor kerstmarkt

KPH Ommen houdt op zaterdag 13 december van 10.00 tot 16.00 uur een indoor kerstmarkt. “Het wildseizoen is volop in gang, dus het is weer de tijd waarin het grote genieten centraal staat. De lekkerste wildstoofpotjes, hazenpepers en konijnenbouten, ze zijn bij KPH allemaal met veel zorg bereid”, laat KPH weten.

En omdat ze bij KPH altijd al erg begaan zijn met de gezondheid van de mens, zijn de producten van KPH voor iedereen beschikbaar. Dus ook voor mensen met een voedselintolerantie. “Wij bereiden wild, vlees en kipproducten volgens recepturen van toen. Daarom zijn ze heel authentiek van smaak, maar dus ook nog eens vrij van allergenen, gluten en E-nummers. Bovendien gebruiken wij momenteel veertig procent minder zout, zonder dat u dit proeft.”

Het thema voor 2015 ‘Stoofpotjes bereiden in de slowcooker’. “Met als grootste voordeel heerlijke gerechten waar men niet de hele dag bij hoeft te blijven, maar kan gebruiken wanneer het uit komt. Het idee met de slowcookers wordt dan ook uitgelegd en men kan gelijk het resultaat proeven. En zelfs de slowcookers zijn er verkrijgbaar voor diegene die interesse heeft. Er is ook een kok en een kruidenspecialist aanwezig en verder veel gezelligheid. Maar ook de koffie, chocolademelk en glühwein zullen natuurlijk niet ontbreken.”

Let op de brievenbus voor de Kerstlijst van KPH. Wanneer je geen lijst ontvangt, vraag hem dan per mail op bij info@kph.nl, onder vermelding van Kerstlijst. Kerstbestellingen kun je tot uiterlijk 21 december inleveren. “Dus bestel tijdig want op=op. Wees welkom bij KPH Ommen aan de Peter Bruegelstraat 2, Industrieterrein Alteveer, in Ommen.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.