Home / archiefcentraal / kids maken sint waker in vilsteren

kids maken sint waker in vilsteren

Sinds twee weken is Sinterklaas met zijn Pieten neergestreken in het landelijk/rustiek gelegen Vilsteren. Ze hebben voor het “grote feest” van 5 december een kampeerplaats ingericht in een weiland.

De Sint bespaart zo veel reistijd om de kinderen uit de gemeente Dalfsen en Ommen te bezoeken. Elke dag houden de leerlingen van de Sint-Willibrordusschool uit Vilsteren de camping nauwlettend in de gaten via een telescoop/verrekijkers. Afgelopen maandag kwamen er twee Pieten uit de caravan. De Pieten gingen de pakjes zelfs naar elkaar overgooien; als dat maar goed uit…….

Vanochtend vroeg zijn de leerlingen naar de caravan van Sinterklaas en zijn Pieten geweest en wat bleek Sinterklaas had zich verslapen. Gisteravond was Sinterklaas nog zo laat op pad met zijn pakjes dat hij vanochtend de wekker niet had gehoord. Gelukkig waren de kinderen uit Vilsteren er om hem wakker te maken. Sinterklaas was hier zo blij mee dat alle kinderen van de Sint-Willibrordusschool werden getrakteerd op prachtige cadeaus.

Lees ook

Vilsteren moet het hoofd buigen voor Epse

EPSE – Met een zwaarbevochten ‘bloed, zweet en tranenoverwinning’ op Mariënheem in de pocket reisde …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.