Home / archiefcentraal / keurslager veltmaat bekroond met een ster

keurslager veltmaat bekroond met een ster

Keurslager Veltmaat uit Ommen heeft onlangs tijdens de landelijke finale van Slager met Ster in Nijkerk een ster toegewezen gekregen. Slager met Ster word je niet zomaar. De afgelopen maanden heeft het team alles uit de kast gehaald om toe te treden tot het selectieve sterwinnaarsgezelschap.

In het Hart van Holland in Nijkerk verzamelden zich alle 69 finalisten uit Nederland, waaronder het team van Keurslagerij Veltmaat. Alleen slagers die zich onderscheiden door uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid hebben een sterbeoordeling behaald. De ontlading was dan ook groot toen de uitslag bekend werd gemaakt en Keurslager Veltmaat tot de gelukkigen behoorde.

Beoordeling

Deelname aan Slager met Ster betekent dat de hele slagerij doorgelicht is en verder bestaat de deelname uit verschillende ronden en onderdelen met de nadruk op digitaal ondernemerschap. In de voorronde is Keurslager Veltmaat door een vakjury en mysteryshoppers beoordeeld. In de finaleronde kwam er een team retaildeskundigen onaangekondigd langs. Ook hebben de finalisten elkaar beoordeeld en hebben klanten hun stem uitgebracht. Het eindoordeel van de jury luidde:”Veltmaat is een mooi bedrijf met zeer enthousiaste ondernemers. Mooie strakke winkel. Digitaal ondernemen is goed op orde en kan nog verder ontwikkeld worden”. Het gemiddelde cijfer van alle jury’s was een 8.34

Wil je weten wat Keurslager Veltmaat zo bijzonder maakt of wil je meer informatie over de verkiezing? Het trotse team vertelt er graag meer over. Daarnaast kun je aankomende weken profiteren van diverse acties om deze prachtige prestatie te vieren.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.