kerstwandeling over lemelerberg

Team Sukerbiet houdt op zondag 21 december een kerstwandeling op en rondom de Lemelerberg. Dit jaar zullen de routes over de oost- en zuidzijde van de Lemelerberg gaan waarbij mooie vergezichten, bos en heidegebieden elkaar afwisselen. Onderweg zullen een doedelzakspeler en een midwinterhoorn blazer voor een speciale sfeer zorgen in het winterse landschap.

Alle deelnemers krijgen bij inschrijving een consumptiebon welke zowel bij het rustpunt als bij het eindpunt ingewisseld kan worden voor koffie, thee e.d. Bij het eindpunt is tevens erwtensoep verkrijgbaar. Er kan gekozen worden uit 2 afstanden: 7,5km en 15km en deze worden volledig uitgezet met linten. De start is tussen 10:00 tot 13:30 aan de Oude Dijk 1 in Dalmsholte. De kosten bedragen €5,- voor volwassenen, kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis deelnemen. Het is toegestaan honden mee te nemen, mits deze aangelijnd zijn.

Door Landschap Overijssel is een bankje geplaatst dat gesponsord is door de leden van Team Sukerbiet. Het bankje met inscriptie staat op het uitzichtpunt van de Looberg, dit is op de Lemelerberg bij de Oude Dijk in Dalmsholte. Het geld hiervoor is afkomstig van de contributie die door de leden van Team Sukerbiet betaald is in 2013-2014. Team Sukerbiet wil zo wat terug doen voor Landschap Overijssel, voor het mogen organiseren van diverse sportieve activiteiten op de Lemelerberg. De route van de kerstwandeling zal dit jaar dan ook langs dit bankje gaan.

Deze kerstwandeling is een van de activiteiten die dit jaar door Team Sukerbiet wordt georganiseerd om geld in te zamelen voor goede doelen. Dit jaar gaan de opbrengsten van Team Sukerbiet voor 50% naar het KWF kankerbestrijding, 25% ten bate van lokale projecten voor ouderen en 25% voor lokale projecten voor de minima. Doe mee met deze kerstwandeling en help Team Sukerbiet deze goede doelen te steunen. Kijk voor meer informatie op www.teamsukerbiet.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.