Home / archiefcentraal / kerstkorting en feestweek bij formido dalfsen

kerstkorting en feestweek bij formido dalfsen

De decembermaand is een sfeervolle, gezellige maand, maar ook een dure maand. Formido Dalfsen wil daarom haar klanten tegemoet komen met mooie aanbiedingen voor iedereen. In de dagen voor en de zaterdag na kerst is er een grote opruiming bij Formido Dalfsen. Vanaf maandag 22 december staat er een grote tent op de parkeerplaats, boordevol leuke en nuttige artikelen met hoge kortingen. Zo vind je er kerstartikelen, verf, deuren, verlichting, douchecabines, raamdecoratie, gereedschap, vishengels met accessoires en nog veel meer.

“‘s Maandags beginnen we met 50 procent korting op alles wat in de tent staat, dinsdag wordt dit 60 procent en op de woensdag maar liefst 70 procent. Na twee kerstdagen gaan we op zaterdag echt knallen met 90 procent korting op de laatste artikelen in de tent. Tevens zal Bakkerij van der Most aanwezig zijn, om overheerlijke oliebollen te verkopen. Omdat het voor Formido Dalfsen een feestweek is, zullen wij zorgen voor warme chocolademelk, glühwein, een kerstkransje en nog veel meer lekkers”, vertelt Bertina van de Berg van Formido Dalfsen.

Voor de kinderen worden er op maandag, dinsdag en woensdag knutselactiviteiten, zoals kerstboompjes en vogelhuisjes maken, in de winkel georganiseerd. De jongsten kunnen zich opgeven tot donderdag 18 december. Verder is er voor de kinderen een springkussen aanwezig waar ze zich lekker op uit kunnen leven.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.