kerstkaarten van het koloriet voor bejaarden

De kinderen van basisschool het Koloriet in Ommen hebben woensdagavond een kaart gemaakt voor hun buren, de bewoners van Nijenhaghen en voor bewoners van het Vlierhuis. Een dag na de kerstviering, afgelopen woensdag, werd de kaart gebracht.

Op basisschool Het Koloriet wordt de kerstviering gevierd met ouders en kinderen. In de school was een circuit uitgezet waar kinderen en ouders in groepen langs gaan. Een van de onderdelen was een kaart maken voor een ander. Deze zelfgemaakte kaarten zijn de volgende dag gebracht naar bewoners van Nijenhaghen en het Vlierhuis.

De school is gehuisvest naast Nijenhaghen. De kinderen van groep 3 hebben in elke brievenbus een kerstkaart gedaan. Een mooi gebaar en een goede afsluiting van een prachtige kerstviering

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.