kerstconcert zingt voor hem ommen

G.G.K. Zingt voor Hem Ommen en Ch.G.K, Excelsior uit Urk geven op maandag 22 december een gezamenlijk concert in de Ned. Herv. Kerk in Ommen. Beide koren staan onder leiding van dirigent Minne Veldman. Het concert begint om 20.00 uur.

Verder geeft medewerking : Heleen Knoop, Viool. Phillippine Hugen, Viool. Myrthe van Hulst, Cello. Gerlinda van den Berg, Panfluit. Krista van den Esker, Dwarsfluit. Diana Abspoel, Hobo. Jan Willem Dokter, Orgel. En Gerwin van der Plaats Vleugel. Het concert wordt afgewisseld met samenzang en muzikale intermezzo’s. De toegang is 7,50 euro in de voorverkoop en 10 euro aan de kerk. Kinderen tot en met 16 jaar mogen gratis naar binnen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de leden via 06-21814604.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.