kampioenenfestival bij ovc21

Het was afgelopen weekend een kampioenenfestival bij OVC’21. Het begon deze ochtend met de wedstrijd USV D1 – OVC’21 D1G. Deze wedstrijd begon al om 8.30 uur en het was ook nog eens behoorlijk koud. Maar de toppers en de supporters van D1 trotseerden weer en wind en wonnen de wedstrijd met 0-5. Na het douchen gauw naar OVC’21 voor patat, drinken en een medaille. Ook door de sponsor werden de spelers nog verwend met een mooie pet en de begeleiding met een mooie paraplu.

Ondertussen was de wedstrijd OVC’21 C1 – ST SVV’56 / Kloosterhaar C1G al in volle gang en behoorlijk spannend. C1 van OVC’21 had genoeg aan een gelijkspel omdat het 3 punten voorstond op de 2e plaats. Maar toch is het mooier om de wedstrijd af te sluiten met winst. Dat betekende wel dat er gescoord moest worden. Uiteindelijk gebeurde dit ook en won OVC’21 C1 de wedstrijd met 1-0.

Ondanks de kou vond de medaille uitreiking plaats op het veld waar de strijd was geleverd. En natuurlijk nog de foto. Daarna lekker onder de warme douche en de kantine in voor drinken, patat of een broodje kroket / frikandel.

’s Middags om 13.00 uur startte de wedstrijd OVC’21 B1 – Bruchterveld B1. OVC’21 B1 stond gelijk met JCLE B1 maar had een beter doelsaldo. Dus de spelers van OVC’21 B1 hdadden het zelf in de hand. Dat ze niet van plan waren het kampioenschap uit handen te geven is gebleken. Er werd gewonnen met 9-2. Ook JCLE heeft de wedstrijd gewonnen maar op basis van het doelsaldo is OVC’21 B1 kampioen geworden. Na de wedstrijd nam ook dit team de medailles, bloemen, eten en drinken in ontvangst. Na het douchen stond er voor iedereen een verrassing in de kantine. Door trouwe supporters was er namelijk een mooie taart gemaakt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.