Home / archiefcentraal / irene vos start nieuwe jaar met yoga ommen

irene vos start nieuwe jaar met yoga ommen

Irene Vos opent op zaterdag 3 januari de deuren van haar nieuwe yogastudio aan de Pieter Bruegelstraat 45a in Ommen. De studio van Yoga Ommen is gelegen boven Ennovy, keukens, badkamers en woondecoraties.

De openingshandeling vindt plaats om 14:00 uur en er is een theebuffet tot 16:00 uur. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen. Wie wil kan trainingskleding en een handdoek meenemen want er wordt een workshop georganiseerd.

De nieuwe studio heeft een oppervlakte van circa 75 vierkante meter en biedt voldoende ruimte voor het toenemend aantal cursisten. De studio maakt een gestage groei door en de meeste cursisten komen voor Hatha Yoga, een toegankelijke vorm.

Een specialisme van Irene Vos, die de studio 4 jaar geleden oprichtte, is Restorative Yoga, een zeer kalme variant die vooral geschikt is voor ouderen, mensen die herstellen van een ziekte, of mensen met een fysieke klachten.

Irene Vos: “Tot nu toe werkte ik vanuit huis en in de Carrousel, en dat was heel gezellig, maar het werd tijd voor een volgende stap. We hebben hard gewerkt om het het sfeervol aan te kleden dus bij de opening hoop ik veel bekende én nieuwe gezichten te zien!”

Yoga Ommen heeft door de hele week cursusuren, zowel overdag als ‘s avonds. Meer informatie is te vinden via de website www.yogaommen.nl. Ook kun je je daar aanmelden.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.