Home / archiefcentraal / indoor klein oever in balkbrug

indoor klein oever in balkbrug

Manege Klein Oever in Balkbrug houdt van 27 januari tot en met 1 februari het grote indoorpaardensportevenement Indoor Klein Oever. Het doel ‘hoogwaardige sport voor alle deelnemende ruiters’ staat ook dit jubileumjaar hoog in het vaandel. Het evenement is groots van opzet, maar het biedt ruimte aan zowel de topsporter als ook aan de beginnende of recreatieve ruiter. In het verleden hebben al vele bekende, zelfs Olympische, ruiters en amazones in de piste van Indoor Klein Oever gesprongen.

“Ook in 2015 zullen we weer een fantastisch deelnemersveld van jong tot oud en van B tot en met ZZ mogen ontvangen. Dit spektakel is voor iedere bezoeker gratis toegankelijk. Overdag zal er, naast het concours, ook voor ander vermaak voor de kinderen worden gezorgd. Op vrijdag- en zaterdagavond zal er volgens de traditie na de wedstrijden een gezellige feestavond zijn.”

Lees ook

Digitale ledenvergadering van USV: groen licht voor investering in clubgebouw

NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging USV hebben tijdens de digitale ledenvergadering groen licht gegeven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.