in beeld kerstmarkt bij veldzicht

Op de kerstmarkt in de tuinderij van FPC Veldzicht konden bezoekers naast hapjes en drankjes allerlei artikelen vinden zoals de unieke kunstkalender 2014 met handgemaakte zeefdrukken, siersmeedwerk, vogelhuisjes, kerstdecoratie, houten speelgoed en kaarsen.

Patiënten van FPC Veldzicht zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest om de artikelen te maken voor dit jaarlijkse evenement. De kerstmarkt is bedoeld om vanuit de dagbesteding patiënten van alle afdelingen bij dit evenement te betrekken. Bezoekers van de kerstmarkt kunnen op deze manier kennis maken met de producten die patiënten kunnen maken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.