Home / archiefcentraal / hoonhorst met ruime cijfers langs la premiere

hoonhorst met ruime cijfers langs la premiere

Hoonhorst heeft in klasse 5A de thuiswedstrijd tegen La Première met ruime cijfers gewonnen. Het werd maar liefst 6-0. Voor aanvang bezette Hoonhorst de vijfde positie, La Première stond één plek lager met een punt minder. Vorige week verloor Hoonhorst nog van koploper Heracles met 3-1.

Doordat Zenderen Vooruit gelijk heeft gespeeld tegen koploper Heracles, stijgt Hoonhorst van plek vijf naar vier. La Première behoudt de zesde positie. Volgende week speelt Hoonhorst niet. La Première speelt dan thuis tegen Vilsteren.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.