het mysterie van de ommerschans

Zomaar landlopers tegen het lijf lopen. Het kan op woensdag 10 december tijdens de kerstmarkt van Veldzicht in Balkbrug. De landlopers / bedelaars wijzen je de weg naar een bijzondere voorstelling bij het Thomashuis. De doorlopende voorstelling begint om 18.30 uur en eindigt omstreeks 21.00 uur. Toegang is gratis. Theatergroep Lef neemt je daar op geheel eigen wijze mee in de geschiedenis van de Bedelaarskolonie Ommerschans. Een van de vele verhalen van Overijssel die niet vergeten mogen worden.

De voorstelling is mede mogelijk gemaakt door subsidie van de Provincie Overijssel. Staatsbosbeheer, de Stichting participatie De Ommerschans en vrijwilligers van de vereniging Ommerschans hebben de organisatie van deze voorstelling op zich genomen. De oude kerk waarin nu het Thomashuis is gevestigd vormt het decor van de voorstelling. Parkeermogelijkheid kerstmarkt bij ingang Essenlaan en Parkeerplaats Veldzicht. Vanaf de kerstmarkt wordt door de bedelaars op weg geholpen om het Thomashuis te vinden.

Oude tijden herleven tijdens de sfeervolle voorstellingen van theatergroep Lef die het verhaal van de Ommerschans laat herleven. Vier kerst met de bedelaars en beleef het mysterie van de Ommerschans.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.