Home / archiefcentraal / haarle niet opgewassen tegen winterkampioen

haarle niet opgewassen tegen winterkampioen

Haarle heeft niet voor een stunt kunnen zorgen tegen winterkampioen Witkampers. De ploegen maakte er een mooie wedstrijd van, maar Haarle kon Witkampers niet helpen aan haar tweede verliespartij. Het werd 2-1 in het voordeel van de thuisploeg.

Op slag van rust wist Witkampers op voorsprong te komen. Een kluts bal ging via veel voeten binnen.

Lang bleef het spannend in Laren. Haarle kreeg een paar mogelijkheden om langszij te komen, maar de thuisploeg bleef heer en meester. Hierdoor viel in de 75e minuut dan ook de beslissing. De scheidsrechter gaf een vervroegd kerstcadeau aan de thuisploeg door de bal wel heel makkelijk op de stip te leggen. Deze strafschop werd echter bijna gekeerd door de keeper van Haarle, maar toch ging de bal over de lijn, 2-0.

Voor Haarle leek er niets meer te halen in Laren. Toch kreeg de ploeg toch nog een buitenkansje om de aansluitingstreffer te maken. De scheidsrechter leek zijn fout goed te willen maken en gaf ook Haarle een strafschop. Eli Nahuis wist deze overtuigend af te rondden. De aansluitingstreffer kwam wel te laat: de ploeg wist namelijk niet op gelijke hoogte te komen.

Haarle staat na de eerste seizoenshelft op een goede vijfde plaats. Het verschil met koploper Witkampers is wel groot: namelijk 14 punten. Het verschil met nummer twee, ABS Bathmen, is een stuk kleiner: namelijk 2 punten. Voor Haarle is het dus zaak om na de winterstop goed te beginnen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.