Home / archiefcentraal / geldautomaat in supermarkt lemele

geldautomaat in supermarkt lemele

De sluiting van de geldautomaat aan de Lemelerweg 66 is een gevolg van verhoogde veiligheidsrisico’s en onvoldoende gebruik. De automaat zou daarom al eerder worden gesloten, maar dat werd uitgesteld na overleg met Plaatselijk Belang Lemele en de ondernemersvereniging.

Henk Scholten, voorzitter Plaatselijk Belang Lemele, is uiteindelijk akkoord gegaan met de uitkomst van die gesprekken: “Het is belangrijk dat er een geldautomaat blijft. Wel vinden we het jammer dat de geldautomaat niet meer 24 uur per dag beschikbaar is, maar we zijn tevreden met de manier waarop de Rabobank heeft gereageerd op de bezwaren van ons, de ondernemersvereniging en individuele klanten van de Rabobank, door deze oplossing te bieden.” Dat zegt ook Hans van Dijk, directeur Particulieren van Rabobank Vaart en Vechtstreek: “We waren genoodzaakt om een andere locatie te zoeken voor de geldautomaat. We hebben goede gesprekken gevoerd, standpunten uitgewisseld en knopen doorgehakt. De nieuwe locatie in Attent supermarkt Klein Horsman biedt een goed alternatief. We zijn de heer Klein Horsman dan ook erkentelijk voor het beschikbaar stellen van de ruimte.”

De nieuwe geldautomaat wordt op donderdag 15 januari 2015 geplaatst. De huidige geldautomaat is tot maandag 19 januari 2015 in gebruik. Klanten van Rabobank Vaart en Vechtstreek in Lemele zijn via een brief op de hoogte gesteld.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.