Home / archiefcentraal / geld voor vuurwerkafval in dalfsen

geld voor vuurwerkafval in dalfsen

De actie is alleen bedoeld voor de inwoners van de gemeente Dalfsen. De winkels zorgen ervoor dat het vuurwerkafval netjes en veilig wordt afgevoerd. De actie is bedoeld als een proef. Als de proef succesvol verloopt, worden er plannen gemaakt voor de komende jaarwisselingen.

De deelnemende winkels zijn Multimate Lemelerveld, Welkoop Dalfsen, Provak Dalfsen, ZENA Oudleusen en Ten Kate Motoren Nieuwleusen. Deze actie is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het landelijke zwerfafvalfonds.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.