Home / archiefcentraal / geld baron mulert stichting voor stadsboerderij

geld baron mulert stichting voor stadsboerderij

Dankzij de bijdrage van de Baron Mulert Stichting heeft de Stadsboerderij een prachtige zitmaaier en een aantal kruiwagens aan kunnen schaffen. Al meer dan twintig jaar staan onze vrijwilligers klaar voor de verzorging van onze dieren en bieden wij kosteloos vele diensten en activiteiten aan. Door de laagdrempeligheid en veelzijdigheid is de Stadsboerderij een sociale en educatieve ontmoetingsplek geworden binnen de gemeente Ommen. Wij doen als vrijwilligers al jaren onze uiterste best om onze prachtige boerderij, en daarmee onze maatschappelijke functie, overeind te houden. Wij merken dat de inwoners van Ommen ons werk waarderen en dit is een enorme stimulans om door te gaan met de Stadsboerderij.

Zoals u zich waarschijnlijk wel kunt voorstellen is het werken op de boerderij lichamelijk zwaar. Zeker als u bedenkt dat ons vrijwilligersbestand zeer divers is. Zo werken er onder andere veel ouderen en mensen met een (lichamelijke)beperking op onze boerderij. Maar dankzij de Baron Mulert Stichting hebben wij een prachtige zitmaaier kunnen kopen. De zitmaaier is inmiddels volop in gebruik en biedt veel functionaliteiten, naast een grasmaaier kan de zitmaaier omgebouwd worden tot een veegmachine en er kan zelfs een aanhangwagen achter het trekkertje gekoppeld worden.

De familie Mulert is onlosmakelijk verbonden met de stad Ommen. Sinds 1996 wordt het kapitaal van de familie Mulert via de Baron Mulert Stichting uitgereikt aan goede doelen binnen de Gemeente Ommen.

Het succes en de kracht van de Stadsboerderij wordt mee bepaald door de steun en initiatieven zoals bovenstaande. De Stadsboerderij is de Baron Mulert Stichting zeer dankbaar voor deze prachtige bijdrage.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.