Home / archiefcentraal / drukke inloopavond over aanpak centrum

drukke inloopavond over aanpak centrum

Het centrum van Ommen ondergaat de komende periode een flinke metamorfose. Winkelen en wonen krijgen een stevige impuls en ook het wegennet rond de stad wordt klaargestoomd voor de toekomst. Tegelijkertijd richt Ommen de blik weer naar de Vecht. Bovendien komt op de Markt een multifunctionele voorziening, bestaande uit een podium met overkapping, dat gebruikt kan worden door muzikanten en door bezoekers van het centrum als zitplek. Maandagavond was er een inloopavond in Hotel de Zon en die werd goed bezocht.

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.