Home / archiefcentraal / david leeuw hoofdtrainer sv nieuwleusen

david leeuw hoofdtrainer sv nieuwleusen

Het bestuur van S.V. Nieuwleusen heeft David Leeuw uit Nieuwleusen benoemd als opvolger van de huidige trainer Alex Booij. De 32-jarige Leeuw is momenteel werkzaam als assistent-trainer van Alex Booij bij de selectie van S.V. Nieuwleusen.

David Leeuw maakt het volgend seizoen zijn debuut als hoofdtrainer. Met het aantrekken van Leeuw denkt S.V. Nieuwleusen een enthousiaste en kundige trainer in huis te hebben gehaald die de lijn die door Alex Booij is ingezet kan voortzetten.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.