Home / archiefcentraal / cursusreeks elektrotechniek opnieuw succes

cursusreeks elektrotechniek opnieuw succes

De tweede workshopreeks ‘Elektrotechniek voor niet-elektrotechnici’ bij Sijbrand Seine Mens en Techniek uit Zwolle is succesvol afgerond door alle deelnemers. Vorige week hebben zij het certificaat in ontvangst genomen. “Ze kunnen de kennis over de behandelde elektrotechnische thema’s nu direct toepassen in de praktijk”, vertelt cursusleider Sijbrand Seine.

Alle benodigde vaardigheden voor mensen die zijdelings met elektrotechniek in aanraking komen, zijn aan bod gekomen. “De deelnemers hebben de theorie bovendien direct kunnen toepassen in mijn praktijkruimte. Door te doen, kun je in korte tijd heel veel leren. Daarbij kunnen alle geleerde vaardigheden worden meegenomen in de aanwijzing voor VOP (NEN 3140).”

Inschrijven cursus voor gevorderden

Op 13 januari 2015 start de vervolgcursus voor gevorderden. De korte opleiding is opgebouwd uit zes avonden met elk een eigen thema. Onder meer complexe schema’s, sensoren en storingzoeken komen aan bod. Deelnemers kunnen per avond inschrijven of het complete cursustraject volgen. Kijk voor meer informatie op www.sijbrandseine.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.